Bouwpunt-tip: RECTORs lichte draagvloeren

Bouwpunt-tip: RECTORs lichte draagvloeren

"Beter bouwen om beter te leven", dat is de slogan van RECTOR. De producent van lichte draagvloeren en structuuroplossingen doet er alles aan om de zotste bouwontwerpen om te zetten in de perfecte basis van een huis.

RECTOR biedt een waaier van flexibele bouwoplossingen op basis van manueel hanteerbare onderdelen voor draagvloeren en structuurelementen. Of het nu om lichte oplossingen gaat of isolerende, enkel de beste kwaliteit doorstaat de RECTORtest. Zo helpen ze jou als vakman bij het overbrengen van je expertise en helpen ze je klanten aan een huis met de perfecte basis voor een beter leven.

RECTOR lichte en isolerende draagvloeren

Beter ondersteunen

Klantenservice is geen lege term bij RECTOR. Ze plaatsen jouw project in het middelpunt van de belangstelling en helpen je bij het aanbieden van extra service. De vertegenwoordigers en voorschrijvers beantwoorden al je vragen, op maat van een professional zoals jij. Bovendien heeft RECTOR een intern studiebureau, waardoor elk project tot in de puntjes geanalyseerd kan worden en ze telkens de perfecte oplossing vinden, samen met jou. 

Studiebureau RECTOR

Beter produceren

RECTOR streeft ernaar innoverend te zijn, hun intelligentie en kennis steeds verder te ontwikkelen en telkens sterke en betrouwbare producten van industriële kwaliteit op de markt te brengen. Zo wordt jouw project gegarandeerd een succes. 

RECTOR plaatsing Rectolight

Lichte en isolerende draagvloeren in gerecycleerd kunststof en polystyreen

Da's in het kort waar RECTOR voor staat!

  • RECTOR lichte draagvloeren installatie
  • RECTOR Rectoplast