Met Bouwpunt heb je altijd een professionele bouwmaterialenwinkel in de buurt

Als vakman is tijd zonder twijfel je kostbaarste goed. De werken moeten vooruit gaan en dus wil je je ook voor de aankoop van je bouwmaterialen van een snelle en correcte service verzekeren. En dat is net wat je bij een bouwmaterialenwinkel van de Bouwpuntgroep mag verwachten.

  • Direct naar een Bouwpuntvestiging rijden bespaart je kostbare tijd!

    Onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van het complete assortiment en kunnen je ook heel wat praktische tips en plaatsingsadvies verschaffen. Vertel hen dus gerust wat je zoekt en waarvoor de bouwmaterialen zullen dienen, want zo heb je in een mum van tijd de juiste producten in je wagen ingeladen!

  • Je geraakt niet meer in een Bouwpuntvestiging, maar je hebt wel dringend materiaal nodig?

    Ben je nog volop bezig op de werf en kom je nog wat materiaal tekort? Dan biedt de Bouwpunt Express service dé oplossing. Vanuit de dichtstbijzijnde bouwmaterialenwinkel wordt je bestelling namelijk per direct tot op de werf gebracht!

  • Onze openingsuren zijn afgestemd op jouw werkritme

    De Bouwpuntmedewerkers zijn, net zoals jij, al vroeg uit de veren. Zoek maar even de dichtstbijzijnde Bouwpuntvestiging op en laat je verbazen door onze ruime openingsuren! De koffie staat trouwens al voor je klaar.