Megategels in actie!

Megategels in actie!

Megategels + XL-gamma

Megategels geven een gevoel van rust, ruimte en openheid aan elke buitenruimte. Van een groot landelijk perceel tot een moderne compacte stadstuin. Zoals zijn naam aangeeft, is deze tegel niet enkel een kanjer qua formaat, maar ook op het vlak van weergaloze esthetiek. De ideale keuze voor terrassen, tuinpaden en inritten.


Voor inritten kies je een dikte van 8 cm voor een optimale stevigheid. Modern, klassiek, rustiek of eigentijds, de Megategel voelt zich thuis bij elke stijl van woning. Verrassende afmetingen, een strakke vormgeving en keuze uit drie oppervlaktestructuren: Carreau, Rockstone en Smooth.

Mag het nog grootser in jouw buitenruimte? Maak dan echt indruk met het XL-gamma.

Met het XL-gamma van Ebema_Stone&Style krijgen jouw terras, inrit en tuin een imposante uitstraling. Van de robuuste Eurodal Residential vloerplaten tot de Smooth grootformaten en ons nieuwste gamma RoND. Alle oplossingen uit dit gamma zijn minimaal 1 meter lang en 10 cm dik en perfect combineerbaar met andere producten uit het Ebema_Stone&Style gamma.

Strak industrieel of op en top elegant? Ruw van inborst of fluweelzacht aan de voeten? Grootsheid komt in alle stijlen en vormen en is zeer geschikt en populair om eigentijdse woningen aan te kleden.

Nieuwste gamma RoND

In een tijd dat alles recht en strak oogt en de wereld meer dan ooit nood heeft aan minder strenge vormen, komt het Ebema_Stone&Style nieuwste gamma RoND als geroepen.

In het RoND universum staat er geen enkele rem op je verbeelding. Verschillende vormen en diktes zorgen voor een speelse waaier aan mogelijkheden. Van inrit tot terras, van tuinpad tot buitenkamers. Verrassen met kunstzinnige patronen? Uitsparingen voor bomen of planten? Een RoND-zitelement in je ontwerp integreren? Laat je creativiteit de vrije loop. En omdat waterdoorlatendheid een ‘hot issue’ is, lenen de RoND-elementen zich ook uitstekend voor een mozaiëk met tussenliggende voegen zodat het hemelwater vlot in de bodem infiltreert.