Voordelen van groot formaat tegels

Voordelen van groot formaat tegels

Zie je het groots voor je terras? Dan zijn onze grootformaattegels de perfecte keuze voor jou. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en bieden tal van voordelen. Die lijsten we graag even voor je op.


1. Creëer een strakke en open ruimte

Wist je dat grote tegels een klein terras groter doen aanvoelen? Zo ontstaat er een open en aangename ruimte. Omdat deze tegels zo groot zijn, heb je er ook minder nodig om je terras aan te leggen. Dat betekent minder voegen en dus een moderne uitstraling voor je terras.

2. Ga voor eenvoudig onderhoud

Het kleine aantal voegen zorgt niet alleen voor een minimalistische look, het bespaart je ook heel wat onderhoudswerk. Want hoe minder voegen, hoe minder vuil zich kan opstapelen. Bovendien zijn onze grootformaattegels slijtvast. Zo geniet jij langer van een mooi terras.

Onze grootformaattegels zijn vlot te combineren met andere Marlux-producten.

3. Mix & match voor de afwerking

Onze grootformaattegels van 120 x 120 cm zijn vlot te combineren met andere Marlux-producten. Denk aan onze traptreden van 120 cm of onze stapstenen van 120 x 60 of 120 x 30 cm in dezelfde afwerking.

Mag het wat speelser? Kies dan voor een tapijteffect met Mosaic-tegels zoals de Victoria en de Casablanca. Daarrond kan je dan bijvoorbeeld Comfort Light Grey-tegels van 120 x 120 cm leggen. Zo kleed je je terras in op een unieke manier.